Cégmódosítás - KFT - BT Cég módosítása

Cégmódosítás olcsón és egyszerűen a leggyorsabb online megoldásokkal.

Senki nem szeret egy cégmódosítási eljárás miatt órákat elveszteni, vagy távoli határidőkre várakozni. Online rendszerünk a cégmódosítás, illetve a cégmódosítási eljárásokat a legegyszerűbb kezelőfelülettel könnyedén elvégzi. Csak felvezeti az adatokat amit módosítani szeretne, kikéri ügyvédünk tanácsát akár ingyen az interneten keresztül és szinte csak az aláírásra kell érkeznie a helyszínre, hiszen a cégmódosítás pocedúráért felelős rendszer minden iratot elkészít az aláírásig. Bármilyen cégmódosítás pillanatok alatt felvezethető.

Cégmódosítás már 17.900 Forint összegtől indítható, ami három módosítási tételt tartalmazhat. Több tétel esetén valamivel magasabb összegű a cég módosítása. Mi nem kérünk semmire hűségnyilatkozatot, és nem kapcsolunk magasabb összegért más szolgáltatásokat, valóban ekkora összeggel elvégezhető a cég módosítása, illetve bármilyen cégmódosítás eljárás.

 

Cég módosítása olcsó cégmódosítás

 

Cégmódosítás - egyszerűsített eljárások

A cégmódosítási eljárások nagy része illeték és ügyvédköteles, tehát soha ne írja alá a cégpapírokat jogász jelenléte nélkül! Sok az olyan cégmódosítás ahol nincs is igazi jogász jelen és hiba történik, ilyenkor nincs felelőssége az irodának. Cégmódosítás esetén ragaszkodjon ügyvéd jelenlétéhez. Az alábbi esetek változtak:

Két egyszerűsített cégmódosítás

1. Tevékenységi kör módosítása 2012-től már nem oldható meg cégeljárásban! Ez átkerült a NAV-hoz, de könyvelő segítségével könnyedén módosítható.

2. Bankszámlaszám, KSH szám, adószám változása a cég részéről nem vesz igénybe bejelentést, cégmódosítást. az adott lajstromszámot vezető szervezet automatikusan elektronikusan megküldi a Cégbíróságnak.

 

Cégmódosítás ára

Akik szeretnének cégmódosítás eljárást igénybe venni, azok nagy része teljesen tisztában van azzal, hogy mit is szeretne módosítani. Cégmódosítás előtt azonban mégis gondoljuk végig még egyszer mit is szeretnénk pontosan és mit tervezünk a közeljövőben, mert több adat módosítása is ugyanannyiba kerül, mint ha csak egy tételt változtatunk. Ne kelljen pár hónap múlva újra céget módosítani és újra pénzt kiadni.

 

Cégmódosítás árak, költségek

Ügyvédi munkadíj
Ez a tétel minden cégszolgáltatónál más költséget takar, ám nálunk az ügyvédi munkadíj minden esetben ugyanannyi a módosítások számától függetlenül. A Cégmódosítás ára munkadíjra vetítve 17.990 Forint, ehhez jönnek hozzá az alábbi kötelező költségek.

Kötelező illeték
Szinte minden esetben 15.000 Forint cégmódosításnál, ritkább esetekben lehet magasabb az illeték ára

Közzétételi költség
EZ a tétel 3.000 Forint minden esetben

JÜB azonosítási díj
2011. március 1-től került bevezetésre és a dija 1.670 Forint/fő. Ez valójában azonosítási díj, melynek keretében ügyvédnek, jogtanácsosnak kötelezően egyeztetnie kell az okmányokat a központi állami nyilvántartásokkal és ezt az állam felé kell megfizetnie

Tulajdoni lap lekérésének díja
2011. március 1-től e-akta formátumú tulajdoni lap lekérése kötelező. Olyan ingatlanokat kell leellenőrízni, amelyek frisssen kerülnek be a cég létesítő okiratába cégmódosításkor, legyen az székhely, telephely és fióktelep.

 

 

Cégmódosítás típusai


- Tagok változása vagy cégeladás, üzletrész eladás cégmódosításan

- Ügyvezető személyének változása, vagy a kijelölt időszak meghosszabbítása

- Cégnév változás esetén is cégmódosítára van szükség

- Székhely, telephely vagy fióktelephely módosítása vagy ezen helyszínek új felvétele

- Minden személyekhez fűződő változás is cégmódosítás

- Cégforma változások, átalakulás, cég szétválás, fúzió

- Tőke emelés, leszállítás, változtatás

- Jogviszony változás, osztalákok, tulajdoni hányad

Cégmódosítás és online cég módosítása

 

 

 

 

 

 

 

eCégbázis © 2012-2013 - Minden jog fenntartva - Whole World Consulting Kft. Budapest

© 2012-2013 Minden jog fenntartva - SemaAssistance Kft Budapest - info@semaassistance.hu


Az oldal fő profilja a cégmódosítás és cég módosítása eljárások ügyintézése. Cégmódosítás gyorsan és intézhető a kötelező cégmódosítás is ami 2013.02.01ig aktuális. Több féle cégmódosítási eljárásokkal foglalkozik az oldal legyen az kft módosítás, bt módosítás, kft cégadatok cég módosítása. Célirányosan cikkek is találhatók a cégmódosítás feltétele, cégalapítás, akár ingyenes cégmódosítás témákkal. A cég módosításokat jogász végzi, de a cégmódosítás eljárás előzménye a rendszerünkben történő előregisztráció és időpontra bejelentkezés. Kötelező cégmódosítás kedvező díjakkal és ecégbázis regisztráció esetén akár ingyenesen elvégzik jogászaink a kötelező cégmódosítás eljárást. A cég módosítása online felületen egyszerűen és gyorsan tud működni. Cég módosítása olcsón.