Könyvelés:

A könyvelés, illetve a jó könyvelő a vállalkozás egyik legfontosabb alappillére. Sokszor nem is hinnénk, hogy egy jó könyvelő mennyi feltételnek felel meg. Gyors, precíz, tájékozott és készségesen informatív a céges kérdésekkel kapcsolatban. Könnyen elérhető és természetesen szimpatikus a jó könyvelő, illetve könyvelő iroda. Felgyorsult világunkban nagyon fontos a széles kommunikációs csatorna, szinte bármikor és bárhol elérhető legyen a vállalkozásunkkal kapcsolatos információ.

Könyvelőirodánk rugalmas, az ügyfél igényeihez igazodni tudó vállalkozás. Pontos könyvelőink, kedvező díjszabásaink és elégedett ügyfeleink a legjobb referencia.

Az on-line könyvelés tulajdonképpen ugyanazt a szolgáltatást jelenti, mint a hagyományos formában nyújtott könyvviteli szolgáltatás, kiegészítve a technika és az internet adta lehetőségekkel.

 

Online könyvelő - internetes könyvelés!

 

Online könyvelés, azaz könyvelő iroda kicsit másképp:

Az internet által megteremtett  technikai háttér és informatikai forradalom mai szintjén a könyvelési szolgáltatás jónéhány kivételes esettől eltekintve szinte teljes egészében nyújtható valódi elekronikus úton, a könyvelő és az ügyfél közötti személyes találkozása nélkül. Nincs szükség a bizonylatok fizikai mozgatására, azok az interneten keresztül érkeznek hozzánk (bejövő számlák esetén fénykép vagy scan formájában).

Mivel a bizonylatok folyamatosan érkezhetnek a könyvelésre, lehetőség van a ténylegesen naprakész könyvelésre. A könyvelési listák rövid időn belül rendelkezésre állnak és szintén elektronikus úton továbbíthatóak ügyfeleink részére.

A rendszer képes számla kiállítására, szerződések gyors kitöltésére, bérszámfejtés elősegítésére, és minden céggel kapcsolatos ügyviteli kiegészítésre.

Továbbá a szükséges anyagok a felhasználói felületen keresztül azonnal és egy gombnyomással továbbíthatóak a bank vagy a pályázatíró felé.

Az Online könyvelési szolgáltatásunk májustól elérhető.

 

 

Az Online könyvelési szolgáltatásunk májustól elérhető.

 

 

eCégbázis © 2012-2013 - Minden jog fenntartva - Whole World Consulting Kft. Budapest

Az oldal tartalma címszavakban: online könyvelő, könyvelés online megoldásokkal és internetes könyvelőiroda okos könyvelők így online könyvelő iroda van a cég tulajdonába. Könyvelés bérszámfejtés egyszerűen a számlák könyvelése teljes körű könyvelési szolgáltatásban. Online könyvelés a legjobb online könyvelő rendszerben.