Pályázatok cégeknek

Pályázatok, Pályázati Figyelő, Pályázati Információk találhatók oldalainkon. Kövesse figyelemmel mikor milyen pályázatokban tudunk segítséget nyújtani tapasztalt pályázatíró szakembereinkkel. Ma már lépten-nyomon pályázati lehetőségekbe botlik az ember. Ezeket megnyerni azonban nem könnyű. Ehhez nyújtunk segítséget.

 

A pályázatírás területén 2012-ben azzal büszkélkedhettünk, hogy a

"Mikrovállalkozások fejlesztése (Kombinált mikrohitel)"

tárgyú pályázaton 2011-ben és 2012-ben 100%-osak voltunk, azaz minden pályázatot megnyertünk!

 

 

Díjmentes tanácsadással állunk rendelkezésére. A pályázatírás díjazása megbeszélés tárgya, de van egy általános díjszabás amitől kis léptékekben szoktunk mozogni:

Írási díj: 100.000 Forint + ÁFA

Sikerdíj: 5%

 

Pályázati lehetőségek hitel pályázatra

 


                  

 

Már működő cégek, de újonnan induló vállalkozások is igénybe tudják venni, ha rendelkeznek megfelelő fedezettel.

Ezek a hitelek valós pénzkihelyezetést jelentenek, így azt mondani, hogy mindenki kap hitelt, nem lehet. De, aki valós projektet kíván megvalósítani és fedezetet tud a hitel mögé biztosítani, az meg tudja találni a neki való lehetőséget, mi pedig segítünk abban, hogy valóban meg is kapja a szükséges összeget.

 

eCégbázis © 2012-2013 - Minden jog fenntartva - Whole World Consulting Kft. Budapest

Pályázatok, pályázati feltételek vizsgálata, és pályázat alkalmassági cégvizsgálatok. Pályázat igénylésére először egy pályázati előszűrőt alkalmazunk, majd annak kitöltése után pályázati konzulens szakemberünk miután megvizsgálta, hogy alkalmas lehet a cége pályázatre, felkeresi önt. Pályázati projektet beszélnek meg, és hogy milyen pályázati kritériumokat tunak megoldani. Céges pályázat illetve cég pályázazi lehetőségek folyamatonam a weboldal pályázatok cégeknek részében található