Cégek jelentkezése a hitel pályázathoz

A hitel igénybevételének első lépése, hogy meggyőződjünk róla, megfelel cégünk az alapelvárásoknak. Pontosabban: rendelkezik ingatlannal (még ha terhelt is), gazdasági mutatói rendben vannak (új cégnél természetesen ez nem feltétel). Nincs a cégnél végrehajtás, felszámolás, csődeljárás, illetve a cég nem tartozik a rossz adós minősítésbe.

Ha megvolt az első ellenőrzés, akkor a következő lépés a hitel-előbírálat.

Hitel-előbírálat

A weboldalon található hitel előminősítő lapot kell értelemszerűen kitölteni. Hitel szempontjából fontos minden lehetséges mező kitöltése, annyira részletesen, hogy meg tudjuk állapítani, mit szeretne, mikor és milyen elvárásokkal. Ha valamit nem ért, akkor kérjük, jelezze a hozzá legközelebbi szövegdobozban. Amennyiben az adatlapot kitöltötte és elküldte részünkre, a lent található gomb segítségével, úgy a regisztrált email címre jelezzük hitel képességét a vállalkozásának 48 órán belül.

Ez Önnek semmibe sem kerül, az előminősítés ingyenes.

 

Hitel alkalmasság

Amennyiben a vállalkozás alkalmas a fenti hitelek valamelyikére, akkor megkezdődhet a hitel "pályázati élete". Ez annyit takar, hogy az értesítőben kapott telefonszámon kapcsolatba lépünk egymással, részletesen átbeszéljük a hitel előnyeit, hátrányai, majd ha igényli, előkésztjük vállalkozását a hitel begyújtására: papírok beszerzése, üzleti terv megírása, stb. A pályázat pár nap alatt elkészíthető. A benyújtást követő pár héten belül végleges döntés születik, majd utána szerződéskötés és a folyósítási feltételek teljesítése után, a lehívás, azaz a hitel kifolyósítása.

Az egész folyamat 1-1,5 hónap alatt lebonyolítható, feszített, de teljesíthető menetben.

Megéri pályázni

Úgy gondoljuk a pályázatokat nem írni, megnyerni kell! Pályázat írásért senki nem szeretne fizetni, pályázatot megnyerni, pénzt kapni, azonban mindenkinek Öröm! Osztozzunk ebben az örömben! A pályázatok megnyerésében nyújtott segítségünk valódi jutalmát  és meghatározó részét (a sikerdíjat) csak a pályázatot kiíró pozitív döntésekor, illetve a sikeres lebonyolításkor kérjük!

 

GARANCIA

A munkánkra 100%-os visszafizetési garanciát vállalunk. Azaz, ha a végső pályázatát formai hibák miatt elutasítanák, akkor Ön a pályázati projekt menedzsment szolgáltatásunk teljes árát visszakapja. Méghozzá egyetlen kérdés nélkül.

 

eCégbázis © 2012-2013 - Minden jog fenntartva - Whole World Consulting Kft. Budapest

 

Pályázatok, pályázati feltételek vizsgálata, és pályázat alkalmassági cégvizsgálatok. Pályázat igénylésére először egy pályázati előszűrőt alkalmazunk, majd annak kitöltése után pályázati konzulens szakemberünk miután megvizsgálta, hogy alkalmas lehet a cége pályázatre, felkeresi önt. Pályázati projektet beszélnek meg, és hogy milyen pályázati kritériumokat tunak megoldani. Céges pályázat illetve cég pályázazi lehetőségek folyamatonam a weboldal pályázatok cégeknek részében található